RSS

El millor de la setmana a IloveIU (XXI)

26 gen.

elmillordela-setmana.jpg

Toca fer la selecció de les millors entrades a I love IU, l’agregador de bitàcores d’IU i el seu entorn a Don Ricardo, sempre “A sueldo de Moscú”, que dissortadament no es pot seleccionar a ell mateix una setmana en la que ha estat especialment inspirat. Naturalment, és el primer que li sap molt de greu la modèstia obligada… tot i que si hi ha un blocaire que segueixi les normes, aquest és D. Ricardo!

Dilluns, don Fernando Martínez Hinojal explica a  Arkimia la magnífica idea de la Conselleria d’Habitatge del Govern Basc que presideix  Javier Madrazo per ajudar a qui ha de pagar hipoteca i s’ha quedat a l’atur.

Don Ceronegativo va fer  anys aquesta setmana i dedica una sèrie interessant  de tres entrades-filípiques a autodefinir-se per activa i per passiva. La sèrie arranca aquí, i vostès mateixos ja la seguiran.

El sempre brillant don JavierM es despedeix de don George Bush, expresident dels USA, amb una dramàtica missiva que acaba irònicament  «Vete con dios, George W. Bush. Con tu dios. No tardes». Don Javier té pressa. De la presa de posessió del nou president n’han parlat diversors senyors i senyores blocaires. En tria l’entrada de donya Eva Mª, El mundo de Ayer (cuento surrealista), que a diferència del que pensem molts de nosaltres, deixa un lloc per l’esperança. Sempre dona gust llegir a l’Eva Mª, escriu d’allò més be!

Don Antonio Rodríguez i altres han recordat aquests dies el pobre Enrique Ruano, un estudiant amant de la llibertat i  assessinat per la policía franquista, ara en fa  40 anys. Per la seva mort es varen produïr importants protestes a la Universitat a finals dels anys seixanta. No se suicidó, le suicidaron, ens recorda don Antonio.

Don Rafael García Almazán ens explica  que el gran pecar del que acusen els integristes demócrates aquests dies  a Hugo Chavez és el mateix que cometen a les democràcies europees molts  presidents i primers ministres que tenen la possibilidad de presentar-se de manera indefinida a les eleccions. I amb el corresponen matiç crític cap a  Chávez. Llegeigint.

Donya Àngels ens informa  que ha nascut DEMPEUS, una associació formada per persones de diferents sensibilitats polítiques que té l’objectiu de lluitar per la defensa del caràcter públic del sistema nacional de salud,  la participación social i la necessitat de donar cobertura a les patologies no prou conegudes o ateses…

Don Romenauer, una persona gran amb rínxols,  lamenta no haver estat espiat per la TÍA d’ Aguimón y Granadelo i ens proporciona les dades que els simpàtics espies haurien d’incloure en el seu expedient. També s’ocupa del mateix afer, amb una mica més de seriositat, el vaixell  insígnia  don Hugo Martínez Abarca, en una entrada en la que confessa que està en campanya contra Esperanza Aguirre. Mai ens ho haguessim cregut!

Aquesta  setmana ha fet 85 anys que es va embalsamar el cos de Vladimir Ilich Ulianov, Lenin. Molts han parlat del tema, però D. Ricardo no té cap altre remei que citar  Acero Bolchevique com la millor entrada. I la de don Antonio Flórez, com la més musical.

I desprès de les deu, ve un extra en forma de dues entrades que m’han semblat molt bones de dos blocs que no formen part d’I Love IU i que demostren que hi ha vida intel.ligent fora d’Izquierda Unida. El primer és don Juan Berga, a Peregrino Mundo en el que ha publicat un comentari sobre la recomendació del govern de consumir productes espanyols.  I el segon post, és aquesta magnífica  entrada de don Juan Torres López: 50 píldoras para entender la crisis.

 
Deixa un comentari

Publicat per a 26 gener 2009 in Mitjans de comunicaci

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: