RSS

Teresa Forcades i Josep Cuní als Matins de TV3

23 nov.

vacuna-gripe-a.jpgEs lògic que Josep Cuní no volguès perdre l’oportunitat de que també  Els Matins de TV3 tinguessin declaracions pròpies de Teresa Forcades.  Ja que no podia ser de cap manera una exclussiva, potser podia aconseguir que es posés de relleu alguna contradicció, o alguna rectificació de tot el que ha vingut declarant la Dra. Forcades. En aquest cas,  l’agraïment oficial  per la “neutralització” de la Dra. Forcades se’ls emportaria el presentador… Però no ha estat així. De nou s’ha imposat aquest estil tranquil i seré que caracteritza la Teresa Forcades… i ha seguit dient coses molt bàsiques sobre la democràcia i el bé comú… I li ha guanyat definitivament la partida a Josep Cuní.

Poden vostès estar en desacord, naturalment, però mirin el videu (que es fa curt)  i opinin:

http://www.tv3.cat/svp2/svp2.swf

Post relacionats: Campanas contra la gripe A
Miguel Jara, teresa Forcades y el Laboratorio Baxter
En solidaridad con Teresa Forcadas

 
20 comentaris

Publicat per a 23 Novembre 2009 in Mitjans de comunicaci, Salut

 

Etiquetes: , , ,

20 responses to “Teresa Forcades i Josep Cuní als Matins de TV3

 1. Elena Alvareze

  23 Novembre 2009 at 14:50

  Ets molt ràpida!!! Jo estava esperant que publiquesin el vídeo dels matins per reproduir-lo, però t’has avançat!
  Així i tot els publiquem a Dempeus, amb els teus comentaris, amb els que coincideixo totalment!

   
 2. Lídia Monterde

  23 Novembre 2009 at 15:46

  He vist en directe a la dra. Teresa Forcades. Tranquil.la,serena i amb molta saviesa li ha pogut al Comí, el qual ha arribat a retreure articles de l’ordre a la que ella pertany. Ojalá hi sorgeixin algunes Tereses més, ens fan falta en aquest món. Gràcies Teresa

   
 3. Josep Maria

  23 Novembre 2009 at 16:03

  Què li passava avui al Cuni? Estava tens, cripat, agre, de molt mal humor, diría que bastant agresiu. Aquest home no ha pugut trinxar a la Dra. Forcades i anava perdent els papers i els nervis a mida que avençava l’entrevista. Ni vint Cunis ni vint Gelis li arriben a la sola de la sabata de la Dra. Forcades.

   
 4. LOURDES

  23 Novembre 2009 at 16:05

  Això ha estat un atac directe a la persona de la Dra. Forcades. Ha entrat en temes intims i personals, d’una manera deshonesta i vergonyosa. Fora Cuní!!!

   
 5. àngels

  23 Novembre 2009 at 16:12

  Hola a totes! Jo crec que en Cuní estava tens perquè no sabia com entrar… Quan li parla de les regles benedictines, se’l toreja, quan vol que li digui que Déu li parla, se’l toreja… i al final, esplèndida, quan la vol comprometre amb els que diuen que la sida no existeix i ella li contesta que amb la grip en té prou! Genial!

   
 6. Carles

  23 Novembre 2009 at 16:26

  Doncs, estimades senyores, quan vulguin parlem de la Sìndrome d’Inmunodeficiència, la seva història clínica censurada, i de com s’agafa l'”adquisició”, incluint al arxifamós dr. Gallo, de Morón de Quántico, Virginia.
  Quan va “sortir”, jo era redactor en cap, i paridor, de El Farmacéutico Mayo-Bayer, que encara reben els farmacèutics cada mes, encara que no és com els 15 primers numeros….
  Je, je.
  Molta salut! Carles.

   
 7. foratdecuc

  23 Novembre 2009 at 17:32

  “Tranquil.la,serena i amb molta saviesa li ha pogut al Cunit…”,
  Cunit…, dice:
  A) La mayoria de la sociedad es tonta…
  luego un poco de tonteria, sobre el agnosticismo…, ateísmo…, etc…,
  La cosa es CULTA, EL PUEBLO ES TONTO
  pero la monjita, dice: bueno si, pero no…
  “Lo que usted pueda representar;¡La comunidad cientifica! minimo dominio del ingles…”
  Recurre a la razón, a los hechos, apela a la ciencia, recurre al sentido común, a la lógica…, y cree en los designios inescrutables; en Dios.
  No quemaron a Miguel de Servet por tener una visión crítica sobre el misterio de la Trinidad.
  Soy crítica en el mundo de los hombres, soy acrítica en el mundo de Dios…
  Los catalanes para designar está conducta usan, muy acertadamente, el aforismo:
  “De teves a meves quantes me`n menjaria”
  é burla es esta?
  Qué burla es esta, más del mismo circo médiatico…

   
 8. Jordi

  23 Novembre 2009 at 20:53

  Avui en Cuní s’ha retratat. El feia més intel·ligent i elegant, ara coneixem el peu que calça.

   
 9. Rafa climent

  23 Novembre 2009 at 21:46

  Cuando se va con la verdad, integridad, sordera hacia las criticas hirientes y vacias de contenido, aparece el David encarnado en Teresa que le da una paliza al goliat de los grandes poderes economicos-mediaticos con el apoyo de los politiquillos a sueldo.
  Viva Teresa

   
 10. àngels

  23 Novembre 2009 at 22:12

  Carles, quan vulguis, ja ho saps… foratdecuc, no t’acabo d’entendre… he intentat entrar en el teu twitter, però tens entrada restringida, per tant no sé molt bé com penses… Jordi, si ets qui em penso, ja saps el pa que s’hi dona a TV3, oi? N’hem d’aprendre de la Teresa! i Rafa, totalment d’acord, la imatge és aquesta: david contra goliath… però potser aquest david no és tan menut com sembla (segur que no intel.lectualment!) Una salutació a tots!

   
 11. Rafa

  23 Novembre 2009 at 22:55

  Avui el Cuni ha quedat a l’alçada del que és, una mala persona. Ha estat tota una lliço de com no s’ha de fer una entrevista i de com l’entrevistat es menja l’entrevistador amb ètica i un somriure.

   
 12. Anna

  23 Novembre 2009 at 23:47

  Quina lliçó d’equanimitat, sentit comú, humiltat,respecte,pedagogia; és un plaer escoltar-la, un veritable plaer…Teresa ets un amor de persona!

   
 13. Toni Barbarà

  24 Novembre 2009 at 0:39

  Clar i català ! Seriós, amb rigir, amè i contundent. Científic i profundament democràtic. Tot això amb total independència de la toca (que no “toga” senyor llest). Un cop més queda vist i queda demostrat que una persona cristiana i d’ordre (mai millor dit) pot ser i ha de ser crítica, racional i compromesa amb les coses d’a”aquí”, com una d’agnòstica, budista o atea. La teologia és una altra materia i ara no tocava… Quí ha quedat en evidència ?
  No hi ha dubtes… Mercès Teresa !!

   
 14. àngels

  24 Novembre 2009 at 11:04

  Rafa, jo sincerament no crec que en Cuní sigui mala persona, però avui el seu maquiavelisme habitual se n’ha anat per l’aiguera… Anna, estic d’acord. És un plaer escoltar la Teresa… hem de recuperar tots els seus vídeus… I Toni, me n’alegra que pensis així (encara que no és cap sorpresa) i que assenyalis el que molta gent li costa de veure per tota la faramalla de la grip… que la Dra. Forcades va més enllà de la salut i també trenca en el seu discurs, com Dempeus, les muralles que es volen alçar entre salut, política, economia i ciutadania. Una abraçada!

   
 15. Rosa Serra

  24 Novembre 2009 at 11:38

  Jordi, el Josep Cuní mai no ha estat elegant. Sol parlar més que els seus entrevistats, sol incidir en el seu propi punt de vista. Quin cabró, li diu si ha comès pecat. La vol humillar i no en sap. Aquesta dona sí que és una senyora educada.

   
 16. Tomàs

  24 Novembre 2009 at 18:37

  Quina lliço!Em va encisar la humil saviesa de la Dra.,i jo admirador fins ara d’en Cuní,vaig patir veien la pitjor entrevista que ha fet a la seva vida,va ser sencillament patetic!,nessesiteriem una Dra. Forcada, per defensar molts temes que el catalans tenim pendents. Els poders factics se le menjaran perque sempre acaban guanyant,desgraciadament.

   
 17. dakar

  25 Novembre 2009 at 23:28

  Tots amb la Teresa!
  propuestasdelosvecimos.blogspot.com

   
 18. Nuria34

  5 Desembre 2009 at 18:03

  Cuni se te nota el “plumero Company” com se nota que ets la veu del teu amo. Creu en la teoria conspirativa? Coni si tu jas saps perfectament que qui mou els fils son les grans corporacions i no els nostres politics que no ens representen. Ets un inquisidor i manipulador. Aixo li fa dir Deu? Sort que la Tere va saber responddre en molta calma la trampa que li parava, sino a l’endema a tota la premsa hagues sortit la desicreditacio: A Teresa la negacio de la Vacuna l’hi diu Deu. Manipulador Cuni Conill. Veu del teu amo. Mireu aquests links a Santiago Niño Becerra el 2.12.09. Al final l’hi pregunta en la relacio de la crisis i la fi del mon i el conill es caxondea. Manipulador, desacreditador…  http://www.youtube.com/watch?v=_6cAg7qeBaI

   
 19. adf

  6 Desembre 2009 at 19:57

  Carta oberta a Mònica Terribas per a que prengui cartes al tema d’en Cuní!!
  http://www.cafeambllet.com/press/?p=7386

   
 20. tonitoni

  14 Desembre 2009 at 1:08

  El término “teoría de la conspiración” se ha convertido en un recurso fácil para descalificar a quien plantea preguntas incómodas o hace razonamientos comprometidos cuando no se tienen argumentos para rebatir o no se quiere responder. ¿Olvidemos las teorías de la conspiración, alguien con dos dedos de luces puede afirmar que lo que aquí se plantea no tiene ni pies ni cabeza, o es algo muy plausible?
  La gripe A, el marketing eficaz, la OMs, el Nuevo Orden Mundial, Teresa Forcades y la ciudadanía responsable

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: