RSS

De què serveix el Rei?

05 des.

1194078524_1.jpgDoncs si el Rei no serveix per telefonar a l’amic del seu fill i dir-li que ja n’hi ha prou, que no es pot consentir l’extrema crueltat de denegar el permís d’aterratge de l’avió que havia de portar a Aminatou Haidar a la seva terra (quan ja s’havia autoritzat, i en una mostra d’inhumanitat tan sàdica com gratuïta) de què serveix el Rei?

Si el Rei sols serveix d’ambaixador per acompanyar homes de negocis i ajudar a que es signin bons contractes –impulsar les “multinacionals espanyoles” per treure beneficis de països “amics”– i no es capaç d’aconseguir que Aminatou Haidar pugui abraçar els seus fills, de què serveix el Rei?

20091114-633938142035742500w.jpgDe què serveix el respecte que es diu tenen els pobles àrabs al Rei, l’autoritat que se li suposa, quan no fa rés per aquesta dona que està reivindicant els seus drets amb una vaga de fam que posa en perill la seva vida?

Si no es posa, ni que sigui de tant en tant, perquè no sigui dit, al costat de les persones que pateixen, al costat de les persones que tenen raó, fent tan sols una telefonada a qui no li pot dir que no: de què serveix el Rei?

———

Avui, dissabte, des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda, es celebrarà una Jornada de Suport a Córdoba, en els jardins davant la subdelegació del Govern. Els companys d’IU de Córdoba diuen:

¿Quién es Aminatu?

Es una de las activistas saharauis más conocidas, ya conoció las carceles marroquíes en 1.987 con 21 años, y después ha sufrido en varias ocasiones la represión del Régimen marroquí en varias ocasiones. Muestra de su lucha por los derechos humanos hacia el pueblo saharaui es la declararla Amnistía Internacional en todas sus detenciones como presa de conciencia. Ha recibido el Premio de Derechos Humanos Juan María Bandrés, el Solidar Silver Ros Award, el Premio de Derechos Humanos Robert F. Kennedy y el Premio al coraje civil, este, recientemente. Hace unas semanas fue expulsada de su tierra por el gobierno marroquí hacia Lanzarote donde mantiene una huelga de hambre que le va a costar la vida si no ponemos freno a la injusticia que se está produciendo contra ella y el pueblo saharaui.

Se montará una jaima, se servirá te a la usanza saharaui y se repartirá el comunicado así como toda la información que se demande por parte de las personas que asistan a la jornada.

A LAS 12 SE LEERÁ UN COMUNICADO A LA PRENSA.

Te pedimos tu apoyo y sobre todo que informes a todos tus contactos.

 
4 comentaris

Publicat per a 5 Desembre 2009 in Pau

 

Etiquetes: ,

4 responses to “De què serveix el Rei?

 1. Toni Barbarà

  5 Desembre 2009 at 19:11

  Clavat !! El rei ( escrit en minúscules premeditades) només serveix per servir-se ell i els seus dels seus súbdits. Però d’això ja en parlarem demà. Avui toca cridar per la vida de l’ Aminatu. Jo també m’hi he sumat, via Partit de l’Esquerra Europea, PEE, com podeu veure al meu bloc “La ratera”. Salut !! i Visca la República Saharaui Independent i Lliure !! Toni .

   
 2. teresa puig

  5 Desembre 2009 at 22:15

  Molt bona pregunta, que jo també he fet moltes vegades, i no és cap broma.

   
 3. Tomàs

  6 Desembre 2009 at 9:29

  Qidiu que no serveix per res?. Jo fa molt de temps que tinc penjata felip v drrera la porta i de cap per avall. i tebo que fa patxoca. Els petits de casa tots li diuen EL MALPARIT.

   
 4. Antoine

  6 Desembre 2009 at 14:41

  Darrera la teva pregunta hi ha molts problemes i un any 1975 La monarquia i el Sàhara son figues dels mateix paner !!!!

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: