RSS

La setmana roja a Soto en Cameros

14 des.

Una setmana més arriba la selecció del millor de la setmana i una vegada més la signa Soto en Cameros.

Izquierda Unida i els seus blocaires, han estat presents en la manifestació convocada pels sindicats a Madrid el 12 de desembre. Ceros a la Izquierda publica el manifest de IU amb el lema “Más izquierda para crear empleo y salir de la crisis”. Kabila, Ceronegativo, Amanece que no es poco, Desde la Cantera, Leer y escuchar no es suficiente, Punts de vista, o Gregorio Gordo analitzen la manifestació i publiquen alguna foto del grup d’ IU.

El dijous 10 de desembre va ser el día internacional dels Drets Humans i Quien mucho abarca publica una carta oberta d’Aminetu Haidar a la societat espanyola.  Altres entrades recomendades sobre el cas d’Amineatu Haidar són de Reyes Montiel, Haciendo la o con un canuto, Maldice, que no es poco o Henar Moreno es + izquierda.

Aquesta setmana aquests han estat els dos temes fonamentals a l’agregador d’Izquierda Unida, però també s’ha parlat del judici contra els responsables del diari Egunkaria a Parlamentuan, un Test de mediació de l’estat de “Molonidad” (de “mola”) a El Hijo Rojo,  els motius de la dimissió de Tania Sanchez en el seu blog, l’ excomunió a Carne de patibulo i acabaré amb uns  moments musicals a  Enchufe.

 
Deixa un comentari

Publicat per a 14 Desembre 2009 in Mitjans de comunicaci

 

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: