RSS

Ets de Facebook? Fes-te de la nostra causa! No estàs a Facebook? Doncs signa aquí!

03 febr.

concentracio3.jpg

Demanem a totes les persones que pateixen Fibromiàlgia, la Síndrome de la Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple (o altres malalties realcionades), demanem als seus familiars i als seus amics i amigues, que ens ajudin en la causa que ens hem marcat d’aconseguir el màxim de suport per a la gent que en nom de la Comissió de Seguiment que realment defensa la Resolució, anirà el dia 15 a entrevistar-se amb la consellera Marina Geli.

Necessitem que si sou de Facebook i doneu suport a la Resolució 203/VIII, ens ho digueu, apuntant-vos i deixant el vostre comentari. I si no sou de Facebook, en deixeu constància del vostre suport en el bloc de Dempeus o en aquest, i ho farem arribar igualment a la mesa de seguiment.

Ens caldrà tota l’energia del món per exigir el cumpliment d’una Resolució aprovada per unanimitat en el Parlament de Catalunya i que ja hauria de ser realitat, en tots els seus termes, des del passat mes de maig… No es poden parar els rellotges a conveniencia de la Consellera, com no es paren unes malalties cròniques que necessiten atendió digne, formació de qualitat i investigació. Podeu veure el fonamental de la causa per la que us demanem suport si hi entreu.

Nosaltres creiem que la ciutadania de Catalunya –i sobre tot les persones malaltes– tenim dret a demanar que es faci realitat la voluntat del Parlament… tenim dret a demanar un rendiment acurat de comptes… i tenim dret a exigir que es respecti la paraula donada a persones malaltes en el Parlament de Catalunya.

Jo dono suport a la Resolució 203/VIII / Yo apoyo la Resolución 203/VIII

Suport a les persones que demanen el compliment íntegre de la Resolució aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya per a un millor tractament, atenció, formació i investigació de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica. A l’actualitat, està demostrat, a més, que la cura i investigació d’aquestes malalties està molt relacionada amb la Sensibilitat Química Múltiple, i que són moltes les persones que pateixen les tres malalties a la vegada.

Davant l’entrevista aconseguida pel dia 15 de febrer amb la Consellera de Salut, Marina Geli, dono suport a les persones que van a la Comissió de Seguiment en nom de la Comissió Promotora de la ILP FM-SFC, la Federació Catalana per a la FM/SFC, la Plataforma Familiars FM/SFC i la Liga SFC per a un ràpid acompliment de la Resolució 203/VIII.
————————————————————–
Apoyo a las personas que piden el cumplimiento íntegro de la Resolución aprobada por unanimidad por el Parlament de Catalunya para un mejor tratamiento, atención, formacióne investigación de la Fibromialgia y el Síndrome de la Fatiga Crónica. En la actualidad, está demostrado, también, que el seguimiento y la investigación de estas enfermedades están muy relacionados con la Sensibilidad Química Múltiple, y que muchas personas sufren las tres enfemedades a la vez.

Ante la entrevista conseguida para el día 15 de febrero con la Consellera de Salut, Marina Geli, doy mi apoyo a las personas que van a la Comisión de Seguimiento en nombre de la Comisión Promotora de la ILP FM-SFC, la Federació Catalana per a la FM/SFC, la Plataforma Familiars FM/SFC y la Liga SFC para un rápido cumplimiento de la Resolución 203/VIII.

Positions

 1. Volem les unitats especialitzades de FM i SFC
 2. Queremos Unidades Especializadas de FM i SFC
 3. I els pediatres per els nostres fills
 4. Y pediatras para nuestros hijos
 5. I un tracte digne també a l’ICAM/ Y un trato digno también en el ICAM
 

Etiquetes: , , , ,

57 responses to “Ets de Facebook? Fes-te de la nostra causa! No estàs a Facebook? Doncs signa aquí!

 1. teresa puig

  3 febrer 2010 at 21:16

  No sóc de res d’aquestes coses, però teniu el meu suport des de fa molt de temps. Si cal, em dieu on haig de tornar a signar, i si fa falta el DNI. Voldria que no em deixessiu al marge… Jo estic amb vosaltres, des del començament, des de la recollida de firmes…

   
 2. hernani silva

  3 febrer 2010 at 21:18

  No estoy en Facebook, pero contad conmigo. Muchos ánimos.

   
 3. angels

  3 febrer 2010 at 21:20

  Teresa, no cal el DNI, n’hi ha prou de saber que estàs amb nosaltres. I benvingut, Hernani! Podeu dir als vostres amics i amigues, encara que no estiguin a Facebook, que ens facin arribar el seu suport? Moltes gràcies!

   
 4. VIRGINIA

  3 febrer 2010 at 23:09

  TENIU TOT EL MEU SOPORT ¡¡¡ ÁNIMS A POR ELLOSSS ¡¡¡¡

   
 5. Montserrat

  3 febrer 2010 at 23:51

  Feu tot el soroll que pugueu, us han d’escoltar, sou ciutadan@s amb els mateixos drets i deures… TOTS SOM IGUALS. Teniu el meu suport.

   
 6. Montse Guiu

  4 febrer 2010 at 1:08

  Anims a tots i molta força per aguantar el que calgui en el reconeixement d’aquest dret. Jo no tinc prou forces per asistir-hi.La Consellera s’hauria de mullar ja. El tema és només la punta d’un iceberg i crec que ho saben.

   
 7. Annalí

  4 febrer 2010 at 2:30

  Jo evidenment també signo en defensa de la resolució 203/VIII.
  Anims companyes, anims companys!

   
 8. Xusa Guiu

  4 febrer 2010 at 3:02

  Anims i endevant. Qui no lluita no aconsegueix mai res

   
 9. elena martin alcón

  4 febrer 2010 at 6:46

  Angels, evidentemente que firmo y estoy con todos vosotros

   
 10. Núria Folch

  4 febrer 2010 at 10:11

  tot el meu suport incondicional i, tot i les limitacions que tinc (com tots els que patim aquestes malalties), també envio la poca energia que tinc per les persones que ens representen i dia a dia dediquen els seu temps i forces per aquesta causa que és, al final del dia, un bé per tota la societat. moltes gràcies!! muas.

   
 11. Montse Tarter

  4 febrer 2010 at 11:23

  Tot el meu suport per a la vostra/nostra lluita i el meu agraïment a les persones que ens representeu i que hi esteu deixant la pell, perquè la feina que esteu fent és més dura del que ningú pot imaginar.

   
 12. conchi navarro

  4 febrer 2010 at 21:17

  Mi apoyo lo tendreis siempre. Gracias a todos los que haceis esto posible.

   
 13. Anna

  4 febrer 2010 at 23:40

  Hola Angels
  La seu de Acaf Sants dona suport a la resolució 203/VIII.
  Que prometin el que van dir.
  Som unes 50 persones.

   
 14. Inma Ezponda Badet

  5 febrer 2010 at 0:45

  Hola! Angels
  Ya sabes que yo también firmo todo y habiendo dado mi soporte a la Rsolución 203/VIII.
  Espero que podamos conseguir algo de esta manera.

   
 15. Loli

  5 febrer 2010 at 10:20

  Hola Angels,
  Os doy todo mi apoyo para que cumplan lo que prometieron en la resolución 203/VIII y daros las gracias por estar siempre luchando por tod@s nosotr@s.

   
 16. Josep Maria

  5 febrer 2010 at 11:10

  Tot el meu agraiment i suport a les persones que ens representen i que han d’aguantar com l’administració un cop rere l’altre, els posen les coses dificils. Jo, per el meu estat de salut, no podria estar a la primera linea de foc, i per això, us agraeixo de tot cor, que algú defensi amb tanta força a tot els malalts.

   
 17. Loli Gomez

  5 febrer 2010 at 11:13

  Estoy muy enferma y mi hijo a veces me va leyendo lo que poneis en internet. Gracias a todos por vuestro estupendo trabajo. Gracias por ser mi voz. Os quiero.

   
 18. Mercè

  5 febrer 2010 at 11:22

  Lamento que un parell de petites associacions no estiguin a l’alçada de les circumstàncies i ens facin quedar malament al col•lectiu de malalts, però que sapigueu que la gent se’n està adonant i els plouen les baixes. Només els mou l’enveja i cada vegada estan més i més soles, i jo mateixa acabo de sortir-me d’una d’elles. Gràcies per la gran feina que feu!

   
 19. Cristina Montané

  5 febrer 2010 at 11:48

  Estimada Mercè, el temps posa irremediablement a tothom en el seu lloc. No busquis mirar enrere, mira només endavant, i pensa en com pots tu també ajudar a que les coses vagin una mica millor. Entre tots i totes podem fer que les administracions acabin per atendre la Fibromiàlgia, el Síndrome de Fatiga Crònica i les Sensibilitats Químiques Múltiples com cal. Una abraçada i benvinguda a l’equip!

   
 20. Laura G.

  5 febrer 2010 at 11:55

  Ui Mercè, si yo te contara… tu tranquila, ens ha passat a moltes això… s’ha de saber destriar la palla del que no ho és… i quan ho fas, mirar d’ajudar a la gent que realment s’ho està currant. D’aqui gràcies a l’ACAF, a la Plataforma de Familiars, a la Liga SFC, a la Federació de la Nuri de Berga, a Dempeus i com no a tots els membres de la comissió que va impulsar la ILP. Potser no serem a temps de curar-nos però si hi seran a temps els nostres fills o nets.

   
 21. Jaume Garcia

  5 febrer 2010 at 13:16

  Una abraçada per tots i que la força os acompanyi!!!

   
 22. Ramon Oliete

  5 febrer 2010 at 14:04

  Dono complert suport com a familiar de afectats. Forçes anims per seguir endevant amb aquesta lluita fins que siguin reconaguts tots el drets que es demanant

   
 23. yolanda tino

  5 febrer 2010 at 17:52

  jo tambe m’afegeixo al suport per els afectats a aquestes mal.lalties

   
 24. Alex

  5 febrer 2010 at 21:09

  La meva dona dona té FM i SFC des de fa més de 20 anys. Us dono tot el meu suport com a familiar d’afectada.

   
 25. Marta Rodríguez

  6 febrer 2010 at 7:03

  Cóm no, us dono tot el meu suport per a la resolució 203/VIII. Que no s’esforci més la consellera en, reiteradament, voler deixar a l’ostracisme més pur a TANTS malalts i a TOT el patiment no sols d’ells mateixos sino també el dels seus familiars i amics perquè, com a ciutadans DE PLE DRET, NO HO CONSENTIREM. Com sempre, molt d’ànim i SEMPRE ENDAVANT!!

   
 26. malena

  6 febrer 2010 at 11:46

  Apoyo la resolucion

   
 27. Joaqui Zapico

  6 febrer 2010 at 15:40

  Como familiar de una enferma de FM-SFC-SQM, doy todo mi apoyo al cumplimiento de la Resolución 203/VIII. Ánimo para seguir adelante.

   
 28. M ª Ruth

  6 febrer 2010 at 19:46

  Tengo FM desde hace muchos años pero entonces no se diagnosticaba como tal simplemente te decían “huelga”, “neurasténico” y cosas parecidas, he sentido la incmprensión de la familia y la falta de apoyo por eso yo si que apoyo y comparto el sentir de tod @ s los que la padecen. Animo y adelante! cuant @ s más seamos más ruído haremos y nos tendrán que escuchar aunque sea por narices!

   
 29. Robert

  6 febrer 2010 at 22:10

  El meu suport a la Resolució i a totes les persones que esteu lluitant pels drets que ja vau aconseguir al Parlament, després d’una gran mobilització per obtenir més de 140.000 signatures.
  Sóc pare d’una afectada, he viscut i estic patint aquesta injustícia.
  Sou gent malalta però molt valenta.
  Molta sort.

   
 30. maria zapico

  6 febrer 2010 at 23:17

  apoyo el cumplimiento de la resolución 203/VIII

   
 31. Manuel González

  7 febrer 2010 at 3:51

  Yo también apoyo el cumplimiento de la Resolución 203/VIII.

   
 32. Sonia

  7 febrer 2010 at 12:41

  Jo també dono suport a la Resolució 203/VIII

   
 33. mayte

  7 febrer 2010 at 12:50

  yo tambien apoyo la Resolucion 203/VIII
  a ver si de una vez los politicos hacen algo digno.

   
 34. sergi

  7 febrer 2010 at 17:05

  He viscut el procès d’aprop i estic al costat vostre. Hem d’aconseguir que es compleixi la ressolució 203/VII

   
 35. montse claverol

  7 febrer 2010 at 20:32

  Tot el meu suport per a la vostra lluita i a la feina que esteu fent. Que no us faltin els ànims per continuar treballant. Jo també dono suport a la Resolució 203/VIII /
  Molta sort

   
 36. Josep

  7 febrer 2010 at 22:38

  Us donc juntament amb la meva sogra suport a la ressolució 203/VIII.
  Molta sort la meva dona és afectada en FM SFC i SQM

   
 37. Pepi F.

  8 febrer 2010 at 10:22

  Mi apoyo incondicional a ésta lucha para exigir el cumplimiento de la resolución,no me extenderé en explicar como me siento porque aquellos que lo sufris ya sabéis de que va , despues de varios años con la enfermedad y a la incomprensión y desconociento de las personas de mi alrededor,recuerdo las
  primeras declaraciones que hizo MANUELA DE MADRE en TV3, lloré con esa entrevista y por primera vez me sentí reconocida por los mios y pensé ya no tengo que dar tantas explicaciones y tantas justificaciones de como me siento, pero ahora me siento traicionada por ella.¡DONDE ESTAS MANUELA, ESTAS CON NOSOTROS, NO TE OIMOS.
  Un abrazo a todos.

   
 38. amelia

  8 febrer 2010 at 12:43

  Yo tambien apoyo el cumplimiento de la resolución 203/VIII.

   
 39. Montse Honrubias

  8 febrer 2010 at 12:55

  Lo primero es agradecer a ese centenar de valientes que, pese a sus dolores y cansancio fueron el pasado 27/1 a apoyar a nuestros representantes ante la consellería.
  La seu de ACAF l´Hospitalet y todos sus familiares y amigos dan su apoyo a la lucha por el cumplimiento de la resolución 203/VIII.
  No hay excusas, aplicaciçon de la resolución.
  Ya

   
 40. fran

  8 febrer 2010 at 15:57

  doy todo mi apoyo a la lucha por el cumplimento de la resolucion 203/VIII y gracias por la lucha.

   
 41. Marta

  8 febrer 2010 at 19:23

  jo també dono el meu suport a la Resolució 203/VIII

   
 42. Montse

  8 febrer 2010 at 19:25

  Jo també dono suport a la Resolució 203/VIII

   
 43. Caterina

  8 febrer 2010 at 19:27

  Jo també dono suport a la Resolució 203/VIII

   
 44. Rosa Mª Alarcón

  9 febrer 2010 at 12:40

  Tot el meu suport per a la vostra lluita

   
 45. Anna Mª Rovira

  9 febrer 2010 at 14:34

  Hola Angels
  La seu de Acaf Sants dona suport a la resolució 203/VIII.
  He parlat amb altres companyes aquests dies i tenim suport de 80 persones més.

   
 46. imma roges vallve

  9 febrer 2010 at 17:03

  Tenim que lluitar per tots nosaltres i gracies a totom per recolsar la nostre lluita

   
 47. Tere

  9 febrer 2010 at 22:17

  Teniu el meu suport, espero que amb l´ajuda del poble aconseguiu lo que tanta falta ens a tots plegats. SORT

   
 48. monica claverol

  10 febrer 2010 at 0:07

  Dono el meu suport a la resolució 203/VIII. Molta sort, cal que se us faci justícia.

   
 49. Equip Acaf Báges

  10 febrer 2010 at 20:29

  Damos plenamente soporte a la
  resolución 203/VIII,deseamos y
  esperamos que de una vez,nos
  hagan justicia,que ya toca.
  Teneis todo nuestro apoyo,
  gracias por todo lo que haceis.
  Estamos seguros que vencermos.
  Estamos enfermos pero no invalidos.

   
 50. Montserrat Barrasetas Dunjó

  12 febrer 2010 at 9:54

  El meu marit, la meva mare i jo us donem tot el suport a la Resolució 203/VIII

   
 51. Montse Roca Merino

  12 febrer 2010 at 18:54

  El meu soport a la resolució 203/VIII. Gràcies a tots els que ens doneu el vostre suport. Com a persona afectada em sento acompanyada ens uns moments tan importants per nosaltres i sobretot, agraïr l’ esforç que estan fent persones afectades que es movilitzant amb les conseqüents recaigudes que en molt casos suposa tot aquest esforç. M’agradaria poder participar més activament però el meu estat no m’ho permet, espero serveixi aquesta petita contribució meva. Des de el meu petit món us acompanyo amb el pensament.

   
 52. Marc Claverol González

  14 febrer 2010 at 2:29

  Dono el meu suport a la resolució 203/VIII.

   
 53. virgínia claverol

  14 febrer 2010 at 3:33

  Per molt que us estimem i us intentem comprendre, les persones que no patim cap d’aquestes terribles malalties no ens podem posar en la vostra pell però us admirem al veure l’esforç que suposa conviure amb el dolor i la incomprensió… unes condicions molt dures per dur la vida quotidiana.
  Per això us vull felicitar, per la valentia i l’empenta que esteu demostrant. Sou un exemple per a tots.
  Ànims i molta sort.
  DONO SUPORT A LA RESOLUCIÓ 203/VIII

   
 54. pilar izquierdo

  15 febrer 2010 at 17:41

  A PER LA RESOLUCIÓ DE LLEI I LA SEVA APLICACIÓ.AL MEU SUPORT,DE ALGÚ AFECTAT QUE NO SAP ON SER TRACTADA…GRÀCIES PER TOT EL QUE ESTEU FENT!!!!

   
 55. pilar izquierdo

  15 febrer 2010 at 17:42

  A PER LA RESOLUCIÓ DE LLEI I LA SEVA APLICACIÓ.AL MEU SUPORT,DE ALGÚ AFECTAT QUE NO SAP ON SER TRACTADA…GRÀCIES PER TOT EL QUE ESTEU FENT!!!!

   
 56. Manuel

  22 Juny 2010 at 9:24

  Estoy de acuerdo, pero hay algo que no comprendo. Había oído que las firmas recogidas por internet, no tenían la misma validez, ni fuerza que las recogidas con firma y DNI.

   
 57. àngels

  22 Juny 2010 at 10:03

  Hola, Manuel, es que no se trata de una ILP (aunque ahora ya parece que se dará validez a las firmas electrónicas) sino un grupo de Facebook que apoya que se cumpla la Resolución… Gracias por tu interés y tu apoyo. Un abrazo!

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: