RSS

Mi opinión sobre la propiedad intelectual

09 jul.

rodchenko.jpgCreo que las mujeres tenemos mucho que ganar y poco que perder utilizando a fondo los medios de la ciberinformación. Y aunque queda mucha tarea por hacer (seguramente vincular toda la libertad de los nuevos medios con  valores tradicionales de las izquierdas como el trabajo y el de la propia responsabilidad) lo cierto es que las redes de género que pueden encontrarse en Internet son todo un éxito.  De modo parecido, muchas opiones formuladas desde un pensamiento transformador no podrían llegar a todas las personas con las que ahora se comparten si no fuera por la red.

Con motivo de la Fiesta de Avant me hicieron algunas preguntas sobre la propiedad intelectual y la función de los blogs. Para que se entienda la referencia de lo que digo, el video se grabó la misma mañana que se conocía el asalto israelita a la Flotilla de la Llberdad ante las costas  de Gaza, con el resultado de 9 personas muertas y muchas más heridas. Reconozco que queda mucho por decir y matizar, pero espontáneamente, esa fue mi opinión…

http://www.mefeedia.com/watch/31656068&iframe

(Si no ven el video, ir a http://www.mefeedia.com/watch/31656068)

 
2 comentaris

Publicat per a 9 Juliol 2010 in Gènere, Mitjans de comunicaci

 

Etiquetes: , ,

2 responses to “Mi opinión sobre la propiedad intelectual

 1. Elena Alvarez

  9 Juliol 2010 at 12:44

  Àngels, châpeau!
  A més del que dius, opinions que comparteixo … (a mitges). A mí és que la paraula “propietat”, per molt intelectual que sigui, em fa esgarrifances, m’agrada més parlar de llibertat d’expressió, de mitjans lliures on expressar-se, … respecte el que dius de les persones grans que tenen un lloc idoni on expressar-se a Internet i no abdicar de la lluita ideològica, tens raó, a mí també m’està enganxant, però de fet les persones grans, un cop jubilades, amb molt de temps lliure, sempre s’han expressat, abans era per les cartes al diaris, i ara cada cop més per Internet.
  Però el que més m’ha agradat avui del teu post i m’ha sorprés favorablement, és que mentres entava llegint el post he començat a sentir l teva veu, sense veure encara el video, genial!
  Una abraçada.

   
 2. àngels

  9 Juliol 2010 at 13:16

  Si, la qüestió de la propietat és que sempre s’agafa pel cantó del capital, i mai del treballador o treballadora, encara que sembla una contradicció, no ho és tant… Segurament seria més adequat parlar d'”usufructo”, però el que volia sobre tot és que es reconeix que molta d’aquesta propietat intel.lectual de la que disfruten alguns prové d’un treball assalariat que s’ha de reconèixer, començant per un salari digne…. Penso per exemple amb tota la feina que fan becaris i becàries en tasques d’investigació i que no se’ls hi reconeix ni tant sols una mínime seguretat laboral…no ho expresso bé, però voldria que quedès clar el dret de les persones treballadores al fruit dels seus treballs…

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: