RSS

Avui, concentració dels que esperem un món millor i no un Papa que és un perill per la salut pública

04 nov.

La Lliga per la Laïcitat, demana als representants institucionals que s’abstinguin de participar a la celebració religiosa que es porta a terme per tal de consagrar la Sagrada Família en tant que càrrecs electes.
.
Avui, a les 19h., a la Pl. de Sant Jaume de BCN, concentració contra la visita del cap d’estat vaticà i la despesa pública per mantenir els privilegis il.legitims del nacionalcatolicisme.

Amb aquest motiu s’ha enviat una carta als consellers i conselleres de la Generalitat de Catalunya i als regidors i regidores de l’Ajuntament de Barcelona, convidant a la reflexió per tal d’avançar conjuntament en la construcció d’una societat civil completament autodeterminada de qualsevol tipus de creença.

A la carta es demana que s’abstinguin d’assistir com a representants públics als actes litúrgics que es celebraran en motiu de la visita del sr. Ratzinger.  (seguir llegint a Sirius...)

I, per altra banda, deia l’amic Toni Barbarà fa uns dies, parlant precisament de la visita del Sr. Ratzinger, que no caldria perdre ni un minut del nostre temps si nos fos….

Si no fos perquè darrera aquest espectacle impúdic d’exhibició de riqueses i vanitats, hi ha milions de pobres subjugats per la promesa de redempció d’aquesta institució amb el teutó al front.

Si no fos perquè queda per passar comptes amb els milers de nens i nenes que han estat víctimes de les perversions pederastes de molts personatges ensotanats i revestits de fals poder per exercir les seves agressions (cosa que el Papa “lamenta”, però que no va fer res per aturar i tampoc per castigar)

Si no fos perquè aquest Benet (ve net??) de sabates vermelles i calçotets de seda, es permet d’anar a l’Africà i a tots els continents de la pobresa, la misèria i l’explotació per prohibir-los l’ús del preservatiu. Per amenaçar-los si es posen el condó i evitar la procreació que el seu deu els té reservada i destinada… per morir als pocs dies de fam, desnutrició i misèria o un temps més tard de malària o de SIDA… (D’això, Sr.Ratzinger, se’n diu ASSESSINAT). I vostè no té cap dret, ni el diví, per predicar-lo i imposar-lo, mentre plora els non-nats,veieu Dempeus, non –res, dels avortaments lliurement decidits per les dones que han “quedat” prenyades.

Si no fos perquè ja n´’hi ha prou d’aquesta comèdia…  
Si no fos que no hi ha deu (perquè si n’hi hagués certes coses no les permetria…)

Podeu veure en aquest blog: Jo tampoc t’espero, Sr. Ratzinger

 
Deixa un comentari

Publicat per a 4 Novembre 2010 in Ciutadania/Política, Salut

 

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: