RSS

Arcadi Oliveres a TV3. Qui té por del #15O ?

14 oct.

En un primer moment, si a la web de TV3 “la teva” (???) cercaves l’entrevista, sols t’oferien un “aperitiu” d’uns 30 segons. He estat esperant a veure si posaven l’entrevista sencera, perquè en la primera versió era gairebé més llarga la publicitat que ens fan empassar abans, que el “resum” que tenien a bé donar-nos de les moltes veritats que ha dit l’Arcadi Oliveres, convocant a l’éxit del #15O. Finalment, aquí, ¡de moment! teniu 23 minuts d’entrevista. No us ho perdeu. L’Arcadi Oliveres sempre val la pena, però es creix en un medi hostil. Les desigualtat de tracte és manifesten, entre altres coses, perquè l’entrevista del mateix espai, el dia abans, amb Jordi Pujol i Romano Prodi, dura 43 minuts que es poden veure de forma íntegra en el video de Els Matins…. I us asseguro que, amb molt menys temps, l’Arcadi diu coses molt més importants i decissives per la nostra vida (encara que a la presentadora no semblen interessar-li gaire, perquè no insisteix en cap tema fonamental…)

Si aquesta denúncia i tantes altres com hi ha i haurà fan canviar de parer a TV3 i tenir menys por de ser un mirall trencat –quan és de fet un mirall deformant. ja privatitzat en el pensament per uns partits que defensen els interessos privats, i no de la ciutadania– podrà finalment ser “la nostra”… Per això sols cal deixar d’estar especialitzada en publireportatges en contra de la sanitat pública i defensar els drets de les persones!

votar

 

Etiquetes: ,

One response to “Arcadi Oliveres a TV3. Qui té por del #15O ?

 1. EastRiver

  14 Octubre 2011 at 16:05

  Gran l’Arcadi… En el que no estic en absolut d’acord és en la crítica tan bèstia que fas a TV3. Ja sabem que ningú és imparcial, ningú, però convindràs amb mi que TV3 es de les poques teles que es poden veure. L’altre dia vaig posar La Sexta, les notícies, pensant que quedava alguna cosa d’aquell esperit d’esquerres original. Ja no, ni mica.

  Cada un escull on informar-se, i després, naturalment, destria, que és el sa. Inclús si són dels teus cal destriar i ser crític. Però cal exigir que l’aproximació, l’esperit, sigui empàtic a la teva manera de veure el món i d’enfrontar-te al periodisme. Vull dir que quan veig TV3 faig totes les salvetats que vulguis, i destrio molt. Però avui per avui és la única cadena que puc mínimament veure, o millor, que vec sense que m’agafi un atac cada tres minuts (la qual cosa tampoc vol dir que mai m’agafi un atac). Senzillament, com sé que el món perfecte no existeix, m’apropo al món habitable i en valoro els encerts.

  Una abraçada.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: