RSS

#19F No a la reforma laboral INJUSTA, INEFICAÇ, INÚTIL!

17 febr.

Excepte la Patronal que no pot amagar la seva satisfacció, el rebuig a l’aprovació de la reforma laboral és unànim, així com la molt negativa valoració dels seus continguts i mesures per la injustícia, ineficàcia i inutilitat que suposen, tant per als treballadors i treballadores com per a l’economia i la creació d’ocupació al nostre país.

Aquestes mesures, del tot regressives, mereixen la resposta contundent que ja s’ha començat a preparar des del moviment sindical i que també ha de comptar amb una resposta contundent per part de tota la ciutadania per l’agressió als drets socials i laborals i pel que suposa d’agressió als drets democràtics. Per tot això hem d’aconseguir que les mobilitzacions omplin tots els carrers de ciutats i viles.

Per apropar encara més a la ciutadania les accions de rebuig a aquesta reforma laboral s’han iniciat una sèrie d’accions territorialitzades en l’àmbit municipal lliurant una proposta de moció als alcaldes per tal que els plens municipals es posicionin a favor dels drets dels treballadors i treballadores i de la ciutadania, i denunciïn els negatius efectes i la inutilitat i injustícia d’aquesta reforma laboral.

I com ja coneixeu, el primer punt àlgid de les mobilitzacions seran les manifestacions que es duran a terme el diumenge 19 de febrer amb el lema

“No a la reforma laboral!

INJUSTA amb els treballadors i treballadores.

INEFICAÇ per a l’economia. INÚTIL per a l’ocupació”

– a Barcelona: 12 hores a Passeig de Gràcia – Avinguda Diagonal
– a Tarragona: 12 hores a l’Estàtua dels Despullats (Rambla Nova)
– a Lleida: 12 hores a la plaça Ricard Viñes
– a Girona: 12 hores a la plaça de la Independència
– a Tortosa: 12 hores a la plaça del Carrilet

Més que mai és necessària la complicitat de tota la ciutadania i de totes les organitzacions socials per aturar aquesta reforma laboral, per això us animem a participar en totes les mobilitzacions i que feu tota la difusió que pugueu d’aquestes accions.

Perquè el 19F tots i totes hem d’omplir els carrers per cridar ben fort:

No a la reforma laboral!! Hi ha alternatives!!

PROU RETALLADES !

També sobre aquest tema han escrit els companys i companyes: -Kabila-Punts de Vista-Ciberculturalia-Viramundeando-Más se perdió en Praga-Ventanas del Falcón-Fuente Palmera Times-Soto en Cameros-Moscas en la sopa-El blog de Carlitos Buenaventura, El blog de jangas, …

 

 
1 comentari

Publicat per a 17 febrer 2012 in Ciutadania/Política

 

Etiquetes: ,

One response to “#19F No a la reforma laboral INJUSTA, INEFICAÇ, INÚTIL!

  1. Isabel

    17 febrer 2012 at 15:40

    Però ben satisfets que estan els de la CEOE. Avui he publicat un post on poso de relleu que en totes les protestes ens estem oblidant massa d’ells “La estrategia más eficaz en desinformación”. I per cert que t’anomeno pel teu comentari de fa mesos quan van treure la CNN en castellà.
    I atenció que he enllaçat l’article de Público on s’estan rient de tots nosaltres i Rosell demana de posar-se seriosos “…que si no”… Aquests són els que llençen la pedra i amaguen la ma.

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: