RSS

Volen enfosar el país: #19J #nocallem

18 jul.

NO CALLEM!!    DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS!!

Avui, milers i milers de persones a tot Catalunya i a tot l’Estat ens tornem a mobilitzar contra el nou paquet de retallades del Govern central que afecten les persones en atur, els treballadors i treballadores públics i els pensionistes, les persones en situació de dependència, i la població en general, i que només generaran més atur i recessió econòmica. El poder econòmic està aprofitant la crisi per canviar el nostre model social i retallar greument els drets socials i laborals aconseguits amb anys de lluita i esforç.

El nou pla de retallades del Govern del PP afecta especialment els sectors més dèbils i vulnerables de la societat i incideix negativament sobre les rendes mitjanes i baixes. Les mesures aprovades impliquen beneficis per a les empreses, com per exemple la rebaixa de cotitzacions socials, mentre es va buidant la caixa de la Seguretat social. Aquest Govern només està al servei de les grans empreses i grans fortunes, i no al de la majoria de la població!!

Davant d’aquesta nova ofensiva ultraliberal del Govern, el teixit social i cultural i tota la ciutadania, hem de continuar mobilitzant-nos en defensa de dels drets socials i laborals i els serveis públics com a resposta a unes polítiques que augmentaran inexorablement el nivell de pobresa de la majoria de la població i empitjoraran, encara més, l’actual situació de crisi. Volen enfonsar el país!!

No callem!! Rebutgem enèrgicament el nou atac als drets i prestacions de les persones en atur, treballadors i treballadores públics i pensionistes, les persones dependents i el fort augment de l’IVA que provocarà una caiguda del consum i menys activitat econòmica. L’única conseqüència serà una encara més gran destrucció d’ocupació!

L’educació està sent moneda de canvi de la crisi, augmentant preus d’escoles bressol, matrícules de les universitats, taxes a l’FP… també som víctimes del repagament i l’euro per recepta, es paralitza el sistema d’atenció a la dependència, es redueix la renda mínima d’emancipació, les prestacions de l’atur, i s’utilitza als treballadors i treballadores del sector públic per fer quadrar els comptes. No som mercaderia! Som persones i tenim drets!

Aquest no és el programa que el PP va presentar a les eleccions: això és un autèntic frau polític! Cal acabar amb els autoritarismes i les imposicions unilaterals donant veu a la població! Reclamem que els governants sotmetin les seves decisions a l’opinió dels ciutadans i les ciutadanes, i que cessin de reprimir les mobilitzacions socials i sindicals que de manera pacífica són via d’expressió del malestar, el conflicte social i el sentir de la ciutadania.

Perquè hi ha alternatives per garantir una millor redistribució de la riquesa i els esforços en la lluita per sortir de la crisi:

–      Una lluita contundent i decidida contra el frau fiscal, que permetria recaptar 80.000 milions d’euros i evitaria aquestes noves retallades.

–      Una profunda reforma fiscal que garanteixi que pagui qui més té i qui més guanya, i que les rendes de capital tributin, com a mínim, tant com les del treball.

–      L’establiment d’un impost a les transaccions financeres especulatives que permetria recaptar milers de milions d’euros per fer front als desequilibris socials i cobrir el forat de la banca.

–      Una reforma financera que no es pagui amb recursos públics, que garanteixi la dinamització econòmica, doni solució justa a les persones que no poden fer front al pagament de les seves hipoteques i veuen vulnerat el seu dret constitucional a l’habitatge, i als petits estalviadors afectats per les participacions preferents.

–      Que es depurin les responsabilitats dels gestors que han provocat el forat econòmic del sector financer.

–      Que es garanteixin els recursos suficients a Catalunya i s’acabi amb el dèficit actual per fer front a les polítiques socials i la inversió pública necessàries per garantir la recuperació econòmica i els drets de ciutadania.

–      Una Europa que prioritzi el benestar de les persones per damunt dels interessos dels mercat

Per tot això, fem una crida a la ciutadania i a totes les organitzacions socials i ciutadanes per continuar mobilitzant-nos contra totes les mesures que suposen una retallada i un retrocés en drets socials i laborals de la ciutadania i dels treballadors i treballadores, i exigir unes altres actuacions per sortir de la crisi que estiguin a favor de les persones.

NO CALLEM!!

 DEFENSEM ELS NOSTRES DRETS!!

PLATAFORMA PROU RETALLADES

CCOO de Catalunya

UGT de Catalunya

USOC

CGT

Intersindical-CSC

Des de la Plataforma PROU RETALLADES i els sindicats, tornem a convocar a tota la ciutadania a sortir al carrer per denunciar les dures mesures ultraliberals aprovades pel Govern espanyol, i que perjudiquen especialment als col·lectius més vulnerables com són les persones en atur i els pensionistes, així com els treballadors i treballadores públics i la població en general.
Només aconseguiran provocar més atur i recessió econòmica!!
Perquè hi ha alternatives!! NO CALLEM!!
Manifestacions i concentracions a:
-Manifestació a Barcelona: 19.30h, Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona.
-Manifestació a Sabadell: 19.00h, plaça Marcet.
-Manifestació a Terrassa: 19.00h, plaça Lluís Companys.
-Manifestació a Girona: 19.30h, plaça de la Independència.
-Manifestació a Tarragona: 19.30h, plaça Imperial Tarraco.
-Concentració a Tortosa: 18.30h, plaça Barcelona.
-Concentració a Lleida: 19.30h, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau, 1).
-Concentració a Vic: 19.30h, plaça Major.
 
 
Feu difusió i participeu-hi!!!
 
A twitter utilitzeu #19J  #nocallem
 
 

2 responses to “Volen enfosar el país: #19J #nocallem

  1. familia de 3 hijos (@familiade3hijos)

    20 Juliol 2012 at 8:13

    Es el momento de gritar que no somos mayoría silenciosa, como ellos pretenden.
    http://familiade3hijos.blogspot.com.es/2012/07/eres-mayoria-silenciosa-que-te-jodan.html

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: