RSS

Avui, més que mai, també sóc @_cafeambllet …

24 oct.

La fiscalia, en el juidici, va acabar demanant la meitat de la quantitat de la condemna. Però quan hi ha polítics que s’entesten en desacreditar la política, assessors que sols veuen el que afavoreix els interessos dels seus amos, i jutges que volen fer veritat -desafiant la dignitat i defraudant la ciutadania-  allò de que “la justicia es un cachondeo”, gent honesta com l’Albano i la Marta en paguen les conseqüêncies. I no sols. Ja sabem ara que estem sota amenaça  totes les persones que defensem la sanitat pública i que no tanquem els ulls davant les corrrupteles. Ja sabem que pot ser sancionableexplicar que perquè es volen els serveis públics al servei de tots, cal apartar a alguns que en maneguen els fils i els recursos cap a la seva butxaca.

Sempre surt un súbdit a l’estil del demandant de torn, entregat a la innoble causa de que les aigües “es calmin” a cop d’amenaça i denúncia… L’objectiu és que tornin a ser tèrvoles i no s’hi pugui veure clar. Perquè ni se’ns acudeixi pensar en transparència en el que hauria d’estar al servei de totes i tots…. L’objectiu és que tornem a ser mesells i a tenir por… i que acceptem que els corruptes surtin sense cap retret ni perdin cap privilegi….

No s’han d’avergonyir ni l’Albano ni la Marta. Tot el contrari. La solidaritat de la gent ja ha començat a demostrar amb força qui no hauria de fer el fatxenda, i on és la veritat i la raó… I com es condemnen els que defensen la llibertat d’informació per interessos creats de particulars contra el que és públic, és a dir, de totes i tots….   Però sí que ens  hem d’avergonyir  tots plegats, com societat, de tenir aquests dirigents i de patir sense protestes, aquesta mena de burla que en diuen “justícia”.

Amb més que solidaritat i estimació…. Agraïnt de manera molt sentida tot el que feu….avui estem com sempre (o més que mai) al vostre costat!

 
 

Etiquetes: , , , ,

9 responses to “Avui, més que mai, també sóc @_cafeambllet …

 1. Zana

  24 Octubre 2012 at 12:29

  Mi solidaridad para con ellos y mi desprecio para estas leyes que condenan al mensajero y exoneran a los culpables.
  No se me ocurre mejor alago, para l@s compañer@s de Cafe amb llet, que decirles esta frase: Si el sistema es injusto, ser antisitema es lo justo.
  A veces me pregunto qué puede pasar por la cabeza de un trabajador, estudiante, pensionista o parado (de ambos sexos) cuando va y vota a los partidos que, día a día, le asfixian. Me pregunto qué pasara por su cabeza cuando lo más seguro es que por su cabeza no pase nada…encefalograma plano emocional, social y cultural.
  Muchas gracias a Café amb llet y a ti Ángels.

   
 2. lluisba

  24 Octubre 2012 at 12:39

  De entrada vamos a difundir el artículo y el video. Y supongo que se abrirá una cuenta para ayudar a pagar la condena. Aunque esté en el paro (gracias a Artur) voy a contribuir.

   
 3. Zana

  24 Octubre 2012 at 13:47

  Sí, lo del número de cuenta, puede ser buena idea difundirlo

   
 4. Albano Dante Fachin

  24 Octubre 2012 at 14:16

  Gracias Àngels por el artículo… parece que esta gente está empeñada en que no quede nadie en el mundo que se entere de quienes són. Pues bien, que sigan denunciando… sus denuncian solo consiguen hacernos más fuertes, más visibles, más potentes. Tu artículo es una prueba de ello!

  Gracias!

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: