RSS

Ahir TV3, avui farmàcies, i també el 27, en defensa de l’educació, “la gallina diu que NO”

25 oct.

Ahir, aturada parcial i manifestació de treballadors i treballadores de TV3 davant la seu de la CCMA. Avui, tancada de farmàcies. El 27, tot el sector de l’ensenyament al carrer.  Aquest govern dels Millet ho està aconseguint: sanitat, educació, informació…  tres sectors fonamentals per a la societat, el futur, la convivència, en protestes cada vegada més ben articulades, més massives, més properes a donar una alternativa no sols al seu sector, sinó a totes les polítiques econòmiques i socials…

I mentrestant, els de CiU es fan un bon embolic amb les senyeres, s’amaguen darrera paraules que no volen dir res, i juguen amb els sentiments nacionals de la gent. Que quedi ben palès per a totes les persones que “Catalonia is NOT CiU” i que l’Artur Mas no és cap Jaume I,  ni s’hi assembla, però mentrestant, els serveis públics (i la gent que hi treballa) pateixen el seu mal govern…. I així, amb el lema: “Per l’Educació Pública de Catalunya, cap retallada!“, el proper 27 d’octubre, a les 18h, reunirà a milers i milers de persones a la plaça Urquinaona (Barcelona). La convocatòria la signa el Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE), i convida a totes les organitzacions i entitats, moviments socials, assemblees i plataformes de Catalunya a que s’adhereixin.

Animen a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a afegir-se a la convocatòria per a expressar el rebuig a les retallades en educació, i signen, de moment, sota el nom de MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) tots aquests col·lectius convocants:

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Ensenyament de CCOO (FEC-CCOO ) -Federació d’Ensenyament de CGT(CGT ) – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FETE-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC·STEs (IAC).

 
 

Etiquetes: , , ,

One response to “Ahir TV3, avui farmàcies, i també el 27, en defensa de l’educació, “la gallina diu que NO”

  1. dani...él

    26 Octubre 2012 at 9:58

    Això de que les protestes són capaces de crear alternatives ho poso molt en dubte pel mateix fet que es segueixi protestant de manera creixent. Si les alternatives estessin ben definides no crec que hi hagués cap reacció que expressa fins a quin punt depenem d’aquesta xarxa creada del que en diuen benestar. Estaríem constituint ens capaços de suministrar aquesta educació i sanitat que es retalla. De moment l’alternativa consisteix per una part en afiliar-se a alguna institució privada. Qui no té aquesta capacitat li queda l’alternativa de la resignació, crec que la més extesa.

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: