RSS

Al Parlament avui cauen caretes: Agustí Colom, vetat per dir la veritat i fer la feina ben feta

17 jul.
Agustí Colom

Agustí Colom

Aquest és el candidat a síndic d’honestedat més que provada que podria anomenar avui el Parlament de Catalunya. La proposta, del grup ICVEUiA. Però no aconseguirà els vots suficients. A més de la comfirmació de que la sociovergència es tapa les vergonyes (i no perdonen que Agustí Colom sigui l’autor del “tapat” Informe Crespo) caurà també (i em sap especial greu) la careta del grup parlamentari d’ERC. Ens haurem de’inventar una paraula nova per explicar aquesta nova aliança de l’omertà, socivergent amb diputats d’ERC, que fa el joc a la privatització de la sanitat, amaga corrupcions i tolera la pèrdua de drets cívics i humans a la sanitat?

Així ho varen denunciar en roda de premsa Joan Herrera i David Companyon al Parlament de Catalunya:

Volen saber més d’Agusti Colom? Escoltin el que diu sobre REpagament (sanitari) i els impostos per a SICOMtelevision (extracte de “La salut, el negoci de la vida”) :

I a Mecánica del Muro, sobre la crisi, les desigualtats que provoca i la necessitat de vèncer políticament el neoliberalisme:

I per Attac, sobre polítiques monetàries europees i sortida o no de l’euro…

Si han arribat fins aquí i han escoltat tots els videos, crec que ja els queden pocs dubtes. Voldria afegir, tan sols, que vaig tenir el privilegi de ser, durant molts i molts anys, companya seva a Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona, i vaig col.laborar amb ell en estudis i investigacions. És una persona d’una vàlua innegable.

Però avui serà vetat amb arguments espuris, que empobriran un organisme que necessitem fort i transparent, com és la Sindicatura de Comptes. Avui, algun grup admitirà amb els seus actes desvergonyits la màfia sociovergent. Algun altre grup, votarà contra natura…. Però el que sí és cert és que avui, al Parlament, cauran caretes.

 

Etiquetes: , , , , , , , , ,

7 responses to “Al Parlament avui cauen caretes: Agustí Colom, vetat per dir la veritat i fer la feina ben feta

 1. Lluís

  17 Juliol 2013 at 13:43

  Increïblement, i per més coses que passin… Malgrat que el país es desfà entre la corrupció i la ineficàcia el pacte de silenci sicilià es va ampliant. ERC ja havia donat mostres d’haver-se sumat a la vergonya. No crec que puguem construir res interessant amb aquests paràmetres, estratègies i polítics. Haurem d’esperar una reacció que no sabem quan arribarà ni d’on sortirà, però que ens fa més falta que l’aigua. En altres moments i en d’altres països la reacció ha sorgit on i quan menys se l’esperava. Confiem que aquí també sigui així, però que sigui aviat.

   
 2. Antonio Tarrio

  17 Juliol 2013 at 16:26

  Estoy de acuerdo con loque dices.Enhorabuena a Agustí, a pesar de no ser elegido. A veces pienso que más vale que ciertos elementos no te pongan ninguna señal, aunque sea buena, como aquel celebre gallego que decia: “Yo en las meigas no creo, pero haberlas, haylas”

   
 3. Lluís Rabell

  17 Juliol 2013 at 19:25

  Tota la nostra solidaritat vers l’Agustí… i tota la nostra indignació davant un veto realment vergonyós. L’Agustí no només té la vàlua intel·lectual i la integritat que s’ha dit – i que va demostrar a bastament a la Sindicatura de Comptes -, sinó que és partícip de l’activisme social i les entitats que defensen el bé públic a peu de carrer: així ho hem comprovat a través de les seves col·laboracions amb la FAVB, on en les lluites del moviment veïnal contra les dinàmiques de privatització de la sanitat… Una abraçada ben forta.

   
 4. Laura

  20 Juliol 2013 at 9:07

  A ERC ja li comencen a caure les caretes, em sap greu però a l’hora m’alegro, que mostri la seva verdadera cara.
  Sempre es el mateix, interessos propis en detriment de l’interès general i públic, veure si comencen a despertar tots plegats, que ni independència, ni consulta ni res de res sobre tot en mans dels que hi ha ara mateix al parlament i al govern

   
 5. Ectòrix

  24 Juliol 2013 at 16:31

  Penso que molts de nosaltres ja sabíem també que ERC té uan façana molt falsa, perquè continua sent bastant burgesa i del republicanisme popular dels altres temps potser en queda poc, si bé és cert que no són reaccionaris com ho poden ser els de dretes de debò. Ara bé, tenint en compte la sensibilitat general de la gent (és a dir, el desig i l’encegament emocional per la independència) i el fet que existeix un gran i poderós “lobby” tradicional en els mitjans de comunicació, em sembla que el fet que a ERC li caigui la careta no serà gaire publicitat i segurament passarà inadvertit. Em fa la imprssió que cal no només destapar les vergonyes dels corruptes i oligarques que ens governen, sinó també estimular en els nostres conciutadans el pensament crític.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: