RSS

Visions alternatives (i insumises) a la crisi actual

11 oct.

En un context de retallades brutals en ajuda al desenvolupament a casa nostra, en Marc Planagumà -amb més gent que no es conforma amb les mentides oficials- ha pensat fer un exercici de reflexió sobre el sistema econòmic, l’autèntic sentit del desenvolupament, els Objectius del Mil.leni i la necessitat (o no) de continuar ajudant els països empobrits. Hi ha molt populisme sobre la solidaritat internacional i sobre les “necessitats” d’uns i altres sobre la transmissió de riqueses. Per en Marc i els seus amics, qui deu a qui podria ser també una bona pregunta. El que pretenen, per tant, és valorar la crisi a casa nostra fent una comparativa social/cultural/històrica des de les dades objectivables que els objectius del mil·leni ens permeten.

Aquest video és una primera mostra d’un treball en construcció, en el es posa en qüestió el capitalisme del nostre temps, les seves conseqüències tan poc saludables sobre les persones i la natura, i el paper (ben diferent del que fa realment) que hauria de jugar la política econòmica a favor de les persones, en especial les més colpides per aquesta ESTAFA que anomenen CRISI.

Un primer tast del que pot ser un document important al que podeu ajudar amb els vostres comentaris, i perquè guanyi en interès i es pugui aconseguir un bon resultat.

Talls de veu de David Llistar, François Houtart i meus (Angels Martínez Castells) amb la voluntat de construir un altre món. Visions fresques i sensates de la humanitat i amb humilitat.

 

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: