RSS

Visca el 1er de Maig que defensa la Sanitat Pública

01 maig

image

El 1er. de maig és el dia de lluita internacional de lluita dels treballadors i treballadores. Amb la crisi-estafa, però, cada dia que passa és més clar i indignant com els poderosos fan més precàries les condicions laborals i destrueixen ocupació decent i les millors conquestes obreres i populars que asseguren una vida més amable pels que cada dia tenen menys. El creixement de les desigualtats no es demostra sols en la quantitat creixent d’assalariats que no troben feina, de joves que han d’emigrar i de famílies que surten de molt pobres, sinò en la desatenció de les persones depenents, de les que pateixen malalties cròniques i en les privatitzacions dels serveis públics -de forma notable, la sanitat- que posen barreres d’entrada econòmica a una atenció digne mentre fomenten la corrupció en benefici d’uns voltors asocials que s’enriqueixen prostituint la sanitat de totes.

Per tot això i més, aquest Primer de Maig en els que tants carrers i places de Catalunys s’ompliran amb les manifestacions obreres de reivindicació i lluita, és un dia especialment adequat per fondren’s en totes les marees, per pensar i per decidir com volem que sigui el futur de la nostra sanitat.

image

.

El govern català desobeeix els acords aprovats pel Parlament

i les reivindicacions de la ciutadania, mentre continua

ocultant els casos de corrupció

Acords desobeïts:

1. Pretén vendre’s les nostres dades mèdiques a empreses privades (projecte VISC+).
2. Segueix volen fer els Consorcis de Lleida, de l’hospital Clínic i de Tarragona, trencant així els sistema públic sanitari.
3. Permeten fer activitat privada en els centres públics i no atura “Barna Clínic”.

A més:

Segueix degradant el sistema públic sanitari tancant plantes i serveis, amb conseqüències de llistes d’espera, col·lapses a urgències, precarietat laboral i derivant pacients de la pública a centres privats que fan negoci amb la salut.

Les darreres detencions en relació al cas Innova posen en evidència el grau de corrupció dels experiments de l’actual sistema sanitari català que ja és hora que canviï d’acord amb el que expressem al nostre manifest ‘Pel dret a decidir sobre la nostra salut i el nostre sistema sanitari”.

Per tot això:

Demanem la reprovació i destitució del conseller Boi Ruiz pel mal que està fent a la salut de les persones i a la sobirania de Catalunya.

Diem: cap vot pels partits del govern i qui els hi dona suport.

La ciutadania empoderada i organitzada en la Marea Blanca no defallirem fins a revertir les brutals agressions produïdes pels governs, català i espanyol, i implantar un veritable Sistema Nacional Públic de Salut amb la participació i el control de tota la ciutadania.

CONVOQUEM

9 de maig a les 12 hores – Plaça Sant Jaume de Barcelona

Concentració en defensa del Sistema Sanitari 100 x 100 públic i la destitució fulminant del Conseller Boi Ruiz

 
 

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: