RSS

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

 

11 responses to “About

  1. Fanny

    8 Juny 2011 at 20:24

    Hola! Soy una participante de la Comision de Salud de la acampada de barcelona. Estaria muy interesada en poder contactar con usted para pedirle su colaboracion con nosotros en todo lo referente a la salud y en particular a la ley omnibus. No he encontrado su mail en el blog. Tenemos hasta el dia 20 de junio para hacer alegaciones a la ley y nos gustaria que nos ayudara a hacer un redactado para ponerlo en comun con las comisiones de medio ambiente, cultura y educacion. El mail de contacto es sanitat.acampadabcn@gmail.com. Le agradezco de antemano su tiempo y colaboracion! Gracias

    Fanny

     
  2. victorio rubens

    15 Juliol 2011 at 4:08

    hey un llamado urgente a todo el mundo a defender los bosques de cheran en michoacan mexico que estan siendo deforestados indiscriminadamente por empresas trasnacionales.dejando desolacion donde existe uno de los bosques mas bellos del mundo defendamoslos en bien de la hunanidad.

     
  3. Cristina García-Rosales

    14 Novembre 2011 at 21:07

    Hola!: Os envío información sobre un libro que acaba de salir y se puede bajar gratuitamente en el portal Rebelión http://www.rebelion.org/docs/139038.pdf

    Libro escrito por Cristina García-Rosales y Manuel Penella / Gracias por leerlo y difundirlo.

    Más información
    PALABRAS PARA INDIGNADOS: Hacia una nueva revolución humanista.

    Contra la “revolución de los muy ricos” y contra el capitalismo salvaje se ha alzado una indignación generalizada, en defensa de la humanidad y del planeta. ¿Cuáles son las perspectivas? ¿De qué medios disponemos para impedir que los poderosos se salgan con la suya? ¿Cuáles son las enseñanzas de la historia?

    Este libro va dirigido a los indignados, a sus simpatizantes y a las personas de bien, humanistas y pacifistas de corazón, repartidas por el todo el mundo, tal como se ha visto en los últimos días. A quienes no entienden lo que está ocurriendo o carecen de la información suficiente para analizarlo. Y a quienes se niegan a vivir desesperanzados, alienados o manipulados y presienten que en una unión global se encuentra la posibilidad de cambio. Aunque, tal como dijo el premio Nóbel de Economía Stiglitz, “va a ser una batalla muy dura, porque las malas ideas han dominado el discurso durante los últimos 30 años”.

    Mandala Ediciones.

    Manuel Penella Heller. Es doctor en Filosofía y Letras (sección Filosofía) por la Universidad Autónoma de Madrid. Es autor de varios libros, entre los que destacan Franz Kafka (Urbión, 1984), La causa contra Franco (Planeta, 2010) y Nietzsche y la utopía del superhombre (Península, 2011).

    Cristina García-Rosales. Es arquitecta por la ETSA de Madrid y Máster de Diseño en Herriot Watt U. (Edimburgo). Trabaja en estudio propio, compaginando su actividad con la presidencia de la asociación sin ánimo de lucro La Mujer Construye. Ha publicado numerosos artículos y dos libros, Los días en que nos inventamos (HazMilagros, 2008) y Deseo de ciudad (Mandala, 2010).

    Inglés : Words for the outraged: Towards a new humanistic revolution

    A generalized indignation has risen against the “revolution of the very rich people”, against the wild capitalism and in protection of humanity and the whole planet where we all live. Which are the perspectives? What media do we have to stop the powerful? What has the History taught us?

     
  4. frutasingular

    2 Abril 2012 at 18:13

    Estimada Ángels,

    Sóc Begonya Gutiérrez, estudiant d’un máster de Periodisme Multimèdia a la Universitat Complutense. Estic fent una investigació al voltant dels blogs escrits per dones amb més visibilitat a la xarxa. Al ranking Top Bitácoras, el teu és el primer. Per això m’agradaria passar-te un qüestionari curtet per tal d’incloure aquest blog en la meua investigació.

    El meu mail és begoguma@hotmail.com. Per favor, passa’m el teu mail per poder manar-te en qüestionari.

    Gràcies.
    Salutacions!
    Begonya

     
  5. Luis Fuertes

    15 Juliol 2012 at 21:04

    Hola,
    aquest matí he escrit un tuit a la Rosa María Artal relacionat amb el teu article a Actúa. És aquest: https://twitter.com/luisfuertes/status/224362651902423040

    Segons The Lancet no hi ha relació entre crisi i suicidi o el meu anglès m’enganya.

    Salut i república!

     
    • angelsmcastells

      16 Juliol 2012 at 9:45

      Luis, bon dia. Ja veus, els autors grecs d’aquest estudi no veuen una relació que sí hi veien els tres articles anteriors publicats a The Lancet (la mateixa revista) i contra una majoria abrumadora d’evidències… Potser sí que al final resultarà que la crisi no és pas tan dolenta la salut, i perdre la feina es considerarà una oportunitat per gaudir de “temps lliure”… Tu per què creus que passen aquestes coses?

       
      • Luis Fuertes

        16 Juliol 2012 at 20:13

        El primer que haig de dir és que pensava estar llegint l’article de The Lancet mencionat al teu (La salud como mercancía, la sanidad como botín, Actúa) i es veu que és un altre. En aquest es diu:

        – “So far there are no data to support a causal link between the economic crisis and suicide, and reports in the mass media and journals are premature overinterpretations. There will be no conclusive data for perhaps another 5 years, and an impressive increase in figures might be necessary, in view of the fluctuations seen over past decades.”

        Jo he crescust en o amb la creença que es suïciden més aviat els rics. No sé si és un mite el de que els suecs es suiciden més que no pas els marroquins, per exemple.

        Tal vegada sí que hi ha un factor de protecció social entre els pobres, de recolzament entre ells (nosaltres… bé, dir que jo sóc pobre, que tinc internet, un mòbil, puc pagar, encara, el menjar i les factures de la llum, és un insult per qui no té res o gairebé res) mateixos. La qual cosa no significa per se que la pobresa sigui bona per protegir la vida.

        Potser la persona desesperada necessita la crisi per atrevir-se a suïcidar-se a aquells que ja ho tenen al cap, però els que no ho pensen reforcen les seves aliances socials.

        Anant una mica més enllà, potser la quantitat proporcional de lladres i males personas és la mateixa de sempre (segons Steve Pinker, un psiconeuròleg canadenc, la violència desdendeix al llar de la història) però la de gent que obre els ulls està augmentant.

        I don’t know.

        La crisi infligeix patiment innecessari perquè hi hagi un 0.01% de persones VIP al mòn (Paul Krugman a El País de no sé quin dia) que no tothom pot soportar.

        Salutacions

         
  6. deberesparahoy

    5 Agost 2012 at 11:27

    Muchas gracias, Àngels. Compartimos un espíritu similar.

    http://deberesparahoy.wordpress.com/

     
  7. Manel

    28 Setembre 2012 at 22:21

    Fantástico y valiente. Me encanta. Ya es imprescindible.

     
  8. Eugeni Mur

    19 Juliol 2013 at 8:23

    Benvolguda Àngels:

    Sóc Eugeni Mur, treballador de l’hospital de Terrassa (Consorci Sanitari de Terrassa – CST).

    He engegat una campanya a change.org:
    “Salvemos a la Sanidad Pública Catalana” http://chn.ge/12yCasS

    T’escric per demanar-te la teva col·laboració, ajudant a difondre-la. Si és que estàs d’acord amb el contingut de la petició, lògicament.

    L’objectiu és recollir un mínim de 50.000 signatures, i lliurar-les a la Presidenta del Parlament de Catalunya i a tots els Grups Parlamentaris, amb la intenció de canviar radicalment el Sistema Sanitari Públic Català dins de l’àmbit del ‘Pacte Nacional per la Salut’ i/o del Parlament.

    Moltes gràcies per tot!!!!

    Estic a la teva disposició.

    Eugeni Mur

     
  9. Carlos Suárez

    30 Agost 2013 at 10:24

    Estimada Ángels,
    Me pongo en contacto con usted para conocer la posibilidad de realizarle una entrevista para un proyecto de comunicación. Puede visitar aquí la Web: http://www.seccionabierta.wordpress.com
    Si le parece oportuna mi propuesta, por favor no dude en responderme al correo: seccionabierta@gmail.com para poder concretar una cita.

    Muchas gracias de antemano.
    Atentamente,
    Carlos Suárez

     

Deixa un comentari