RSS

Esperant la lipdub

05 abr.

flashmob.jpg

Esperant per d’aqui a ben poc el video de la lipdub de l’Associació Cultural Roig, us la presento, si encara no la coneixeu: Aquesta Associació vol contribuir a recuperar el lligam del món de la cultura i els moviments socials amb el moviment obrer i les seves lluites, i a generar una renovada cultura de classe.

logoroig.jpgUna cultura que posi en valor l’autonomia personal tant com el valor del treball col.lectiu, conscient i activa davant dels reptes civilitzatoris que planteja la crisi de sostenibilitat ecològica, promotora dels valors republicans i del paper de les dones a la societat; bel.ligerant cap a la injustícia i desigual- tats socioeconòmiques o per qüestions ètniques, culturals o de gènere. Que també promocioni el valor del treball, la creativitat, la innovació, el coneixement i les experiències d’articulació i experimentació social, cultural i econòmica no basades en l’explotació de l’home per l’home.

Segurament per això estant pensant en col.laborar per presentar a Barcelona el llibre Reacciona. Mentrestant, aquesta és la notícia de Gràciatv de com han preparat la seva lipdub (i calçotada popular, per recuperar forces!)

 
1 comentari

Publicat per a 5 Abril 2011 in Ciutadania/Política

 

Etiquetes: , ,

1 responses to “Esperant la lipdub

  1. Quim

    5 Abril 2011 at 13:30

    Gràcies Àngels, tant certera i oportuna com sempre.
    Entre la Lipdub, organitzada per l’Ateneu Roig, i la Calçotada Swing, organitzada per l’AAVV del Carrer Ciudad Real, de la que l’Ateneu en forma part, van passar prop de 500 persones el passat diumenge, destacant, com es pot veure a les fotos i vídeos, un ambient intergeneracional amb molt, molt jovent.
    Tots i totes dempeus per una societat més justa i amable!

     

Deixa un comentari