RSS

Enhorabona a la Iniciativa Penal Popular, premi UPEC 2012!,!

06 jul.


Una bona notícia de tant en tant no fa mal i anima!! La UPEC (Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya)  ha concedit, a la IPP, un dels seus Premis honorífics del present curs.

Aquest reconeixement és un estímul per tirar endavant les dures lluites que se’ns van girant. Sempre en tots els fronts possibles, empoderats, insurgents i rebels.

Estaria molt bé que divendres 6, a les 12, tal com ens convoquen, en trobéssim totes aquelles persones de la IPP que en sigui possible, en el marc dels actes de cloenda de la UPEC, a la Sala d’actes de CCOO de Catalunya – Via Laietana, 16 de Barcelona.

ENTREGA DE PREMIS UPEC – 2012

DIVENDRES 6 DE JULIOL EN EL MARC DE L’ACTE DE CLOENDA DE LA 8a EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT PROGRESSISTA D’ESTIU DE CATALUNYA es durà a terme l’entrega dels Premis UPEC 2012 a :

L’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCB), per la seva tasca fonamental de sensibilització, prevenció i educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva. Com a part d’aquesta feina han impulsat l’Observatori dels Drets Sexuals i Drets Reproductius (ODSiDR), un servei de referència per a persones professionals del sector, grups de recerca, entitats i administracions.

La Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut, promoguda per Dempeus per la Salut Pública i altres col·lectius, per la seva voluntat de denunciar i exigir responsabilitat penal als responsables de les retallades en sanitat, que representen un atac brutal a l’estat del benestar.

 
Deixa un comentari

Publicat per a 6 Juliol 2012 in Salut, Uncategorized

 

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: