RSS

Participació no és privatització, senyor Boi Ruiz!

03 març

image

Marta Ribas, diputada del Grup Parlamentari d’ICV-EUiA, fa a Boi Ruiz aquestes preguntes sobre la Jornada de Participació en salut convocada pel Departament de l’interfecte pel proper 7 de març, a la Pedrera del passeig de Gràcia:

1. Quina feina ha fet la Secretaria de Participació Social i Local en Salut des que va ser creada per decret el 22 de gener de 2013?
2. Quines vies s’han engegat per a complir amb la línia d’actuació 8 del Pla de Salut: “Millora en el govern i en la participació en el sistema” ?
3. Quantes reunions amb plataformes d’usuaris i de defensa de la salut pública, generals o territorials, ha mantingut la Secretaria de Participació Social i Local des que va ser creada? Quan? Amb qui?
4. Quantes reunions amb administracions locals ha mantingut la Secretaria de Participació Social i Local des que va ser creada? Quan? Amb qui?
5. En què consisteix el nou procés participatiu engegat i quines fases i di-nàmiques de treball es preveuen?
6. Com se’n farà el balanç?
7. Amb quins criteris s’han elegit els ponents de les taules rodones de la I Jornada sobre Participació en Salut prevista per al dia 7 de març?
8. En quins aspectes es considera que Joaquim Nadal, Pilar Rahola o Joan M.Roig són referents per a debatre sobre participació territorial en salut?
9. En quins aspectes es considera que Ernest Benach o Toni Aira són referents en participació social en salut?
10. A qui s’ha convidat a participar en aquesta jornada? Per quines vies?
11. Com es té previst organitzar les següents jornades? Quins objectius i format tindran?

El mateix grup ha demanat també la compareixença de Boi Ruiz perquè expliqui l’acord d’unificar en un sol ens públic de gestió els centres sanitaris de dependència pública de Lleida de la que avui en parla Albano Dante, director de cafeAMBllet, a eldiario.es.

És molt bona iniciativa que la diputada per Lleida, Sara Vilà, es reuneixi amb la Junta de Personal dels hospitals lleidatans per recollir l’opinió dels treballadors i treballadores d’aquests centres i de les persones usuàries. Però la mesura és un autèntic atemptat a tota la ciutadania. En primer lloc de Lleida, i desprès, de tot Catalunya. Perquè no cal dubtar, ja des d’ara i coneguent a qui serveix de veritat en Boi Ruiz, que es tracta d’un pas més, desvergonyit, poc transparent i gens respectuós amb el poble de Catalunya i el seu dret a la salut. Un pas que si no s’atura caldrà portar als Jutjats, sumat a tantes malifetes com es cometen contra el nostre dret a decidir el nostre futur, i perquè permet que els interessos privats segueixin impulsant en el seu únic interès un procès de privatització i desmantellament de la sanitat pública catalana que volen irreversible.

I mentrestant, en Boi Ruiz i els seus amics es munten el seu propi Carnaval a La Pedrera!

 
4 comentaris

Publicat per a 3 Març 2014 in Uncategorized

 

Etiquetes: , , ,

4 responses to “Participació no és privatització, senyor Boi Ruiz!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: