RSS

Reyes: “la responsabilidad de los USA en el golpe de Honduras”

24 abr.

represion-en-honduras-reporteros-independientes-julio-2009.jpg

Aquest bloc s’ha sumat a la campanya contra la visita a Espanya del representant de l’oligarquia hondurenya i titella dels Estats Units, Pepe Lobo. Però cal sentir les veus i els arguments dels resistents hondurenys per entendre plenament la gravetat de la situació. En aquest sentit, l’Agència Catalana Alternativa de Notícies Sirius difon un vídeo del sindicalista hondureny Carlos Humberto Reyes, que es troba actualment de gira per l’Estat Espanyol per donar a conèixer la situació que es viu en el seu país. En la seva gira, el sindicalista hondureny no dubta en fer declaracions en les que considera “il.legítim” i “dictatorial” l’actual govern de Porfirio Lobo, que va obtenir la victòria en unes eleccions celebrades sota un cop d’Estat i sense garanties democràtiques.

Segons Reyes: “El proceso de Golpe de Estado continúa en Honduras y fue articulado por EEUU”.

I afegeix:“Los medios de comunicación tanto Nacionales como Internacionales han callado y vienen callando, ya que estos juegan un papel oscuro lleno de intereses económicos”.

No podem seguir de braços creuats: si la premsa internacional, com sempre, acostuma a ser “la veu del seu amo”, ajudem en els mitjans alternatius a difondre la veritat.

Font de la notícia a: LibreRed, el diario digital alternativo.

 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari